Η  Technotel Group Α.Ε.  κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα από το 2019 επεκτείνεται δυναμικά το προϊοντικό της μείγμα στο κλάδο των τροφίμων και ποτών. Από το 1985, έτος ιδρύσεως της, η Εταιρία έχει καθιερωθεί στην εισαγωγή των πλέον σύγχρονων και αξιόπιστων προϊόντων. Είναι γνωστή για τον πλουραλισμό της γκάμας της, προσφέροντας ποικιλία έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

  • Η Χατζηκυριάκος – Technotel ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1985 ως θυγατρική της Χατζηκυριάκος & Υιοί Ltd  Λευκωσίας Κύπρου η οποία λειτουργεί εδώ και 100 χρόνια με ευρεία εμπορική δραστηριότητα.

  • Το 1993 άλλαξε νομική μορφή σε ΑΕ και μετονομάστηκε σε ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΟΤΕΛ Α.Ε που εκ τότε λειτουργεί και εδρεύει στα ιδιόκτητα γραφεία της, στη περιοχή του Νομισματοκοπείου, στο Χολαργό.

  • Από τον Ιανουάριο του 1999 η Εταιρία ιδρύει και λειτουργεί υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έχει συνάψει εμπορικές συνεργασίες με διάφορους αντιπροσώπους, στα μεγαλύτερα τουριστικά κέντρα της Ελλάδος.

  • Τo 2009 πιστοποιείται κατά ISO 9001:2015 στα πεδία εμπορίας, μελέτης, εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης λειτουργικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

  • Το 2019 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Technotel Goup AE  και ενισχύθηκε το προϊοντικό μείγμα της με προϊόντα από το κλάδο των τροφίμων και ποτών, ενώ παράλληλα  άνοιξε και την πρώτη έκθεση της στην περιοχή της Αγίας Παρασκεύης.

  Διαχρονικότητα

  Διαχρονικότητα

  Στην Technotel Group S.A από το 1985  διατηρούμε και θέτουμε υψηλές προδιαγραφές για την ποιότητα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Εφαρμόζουμε αυστηρά πρότυπα και διαδικασίες λειτουργίας σε όλες τις βαθμίδες της οργανωτικής δομής σαν ένδειξη σεβασμού προς τους πελάτες μας αλλά και τους προμηθευτές μας.

  Διαθεσιμότητα Προϊόντων

  Διαθεσιμότητα Προϊόντων

  Είμαστε σε θέση να καλύψουμε ακόμα και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ξεπερνά τους 10.000 κωδικούς: από καινούργια μηχανήματα, πάγκους & αποθηκευτικούς χώρους, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και καθαριστικά.

  Ευέλικτη Τιμολογιακή Πολιτική

  Ευέλικτη Τιμολογιακή Πολιτική

  Η αντίληψή μας, για την παροχή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων και υπηρεσιών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ενσωματώνει όχι μόνο το αρχικό κόστος αγοράς, αλλά και τα κόστη λειτουργίας και συντήρησης του εξοπλισμού.

  Ποιότητα Κατασκευής

  Ποιότητα Κατασκευής

  O εξοπλισμός που διαθέτει μια επαγγελματική κουζίνα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να παρέχουμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

  Περισσότερα από 30 Χρόνια Εμπειρίας!

  Image ALT

  Τελευταίας Τεχνολογίας Εξοπλισμός

  Image ALT

  Ανταλλακτικά & Τεχνική Υποστήριξη

  Image ALT

  Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός & Μελέτη

  Image ALT

  Γευστικός Παράδεισος Προϊοντων

  Έχουμε τις Λύσεις - Διαθέτουμε την εμπειρία!

  Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για μια συνοπτική παρουσίαση 

  Πωλητής

  Ζητούνται πωλητές με κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για 8ώρη απασχόληση.

  Απαραίτητα προσόντα:

  • Εμπειρία στις πωλήσεις τουλάχιστον 3 έτη
  • Απόφοιτοι λυκείου και άνω
  • Ξένες γλώσσες σε επίπεδο FC και άνω
  • Άριστη γνώση Η/Υ με καλή χρήση του Microsoft EXCEL
  • Δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας.
  • Για τους άνδρες ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

  Παροχές : Μισθός, ποσοστά και Μπόνους. Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.

  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

  Hλεκτρολόγος Μηχανικός με κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για 8ώρη απασχόληση.

  Απαραίτητα προσόντα:

  • Εμπειρία σε ηλεκρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις τουλάχιστον 3 έτη
  • Πτυχίο σχολής
  • Άριστη γνώση Η/Υ με καλή χρήση του Microsoft EXCEL
  • Δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας.
  • Για τους άνδρες ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

  Παροχές : Μισθός, Ποσοστά και Μπόνους. Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.

  Οι Μελλοντικοί Συνάδελφοί Σου Σε Περμένουν!

  Η Technotel Group SA είναι μία εταιρεία στην οποία ταλαντούχοι άνθρωποι, που πιστεύουν στη δύναμη της ομάδας και τους διακρίνει το πάθος να ξεχωρίζουν σε ό,τι κάνουν, έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε την ιδανική ευκαιρία για εσάς! Η εταιρεία προσφέρει:

  Ευκαιρίες Εξέλιξης

  Συνεχή Εκπαίδευση

  Bonus

  Παροχές

  BRANDS

  • Image Alt

   Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα μας και τις προσφορές μας κάνοντας εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο