Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ TECHNOTEL GROUP S.A ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΗΣ

Η εταιρεία διαθέτει πείρα στον χώρο των κατασκευών και αναλαμβάνει τη μελέτη, τη σχεδίαση και την επίβλεψη του συνόλου των εργασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις. Τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, που απαρτίζονται, με άριστους επαγγελματίες υπόσχονται άψογο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι εργασίες που αναλαμβάνει η Technotel S.A  επιβλέπονται πάντα από τους μηχανικούς της εταιρίας μας και περατώνονται εντός χρονοδιαγράμματος.

Η εταιρεία Technotel Group S.A εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και ανακαίνιση, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων και ειδικών κατασκευών με γνώμονα τη λειτουργικότητα, το design και την ποιότητα.
Οι μελέτες της Εταιρίας εκπονούνται βάσει των προδιαγραφών HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points – Ανάλυση κρίσιμων σημείων επικινδυνότητας) από μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κουζίνας και με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και του software AUTOCAD & I QUOTE.

Ο σχεδιασμός του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης περιλαμβάνει τον εξοπλισμό του χώρου παρασκευής των προϊόντων, τον εξοπλισμού του χώρου διάθεσης των προϊόντων, καθώς και τον εξοπλισμό των αποθηκευτικών χώρων.

Κατά τον σχεδιασμό του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης μιας επιχείρησης, λαμβάνονται υπόψη οι απαιτήσεις της νομοθεσίας, η εργονομία του υφιστάμενου χώρου, το μέγεθος και το ύφος της επιχείρησης, ο εξοπλισμός της κουζίνας και βέβαια το είδος και η κατηγορία του χώρου εστίασης.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Μπορούμε Να Σχεδιάσουμε Τα Ονειρά Σας!

Καλέστε μας  άμεσα για μια αναλυτική παρουσίαση 

ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ  ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ