Η εταιρεία Technotel Group S.A  παρέχει υπηρεσίες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού & μελέτης, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη, κάθε είδους τεχνικoύ προβλήματος που μπορεί να προκύπτει στην επιχείρησή σας.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν την ικανοποίηση της αξιόπιστης, ασφαλούς, οικονομικής μεταφοράς και εγκατάστασης των προϊόντων μας. Η αντίληψή μας, για την παροχή υψηλών προδιαγραφών προϊόντων και υπηρεσιών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ενσωματώνει όχι μόνο το αρχικό κόστος αγοράς, αλλά και τα κόστη λειτουργίας και συντήρησης.

Κάθε συνεργάτης μας, διεκπεραιώνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τις αρμοδιότητες που του έχουμε αναθέσει, ενώ οι αποφάσεις που λαμβάνουν έχουν ως πρωταρχικό γνώμονα  την κάλυψη  στο ακέραιο των αναγκών του ενδιαφερόμενου αγοραστή.

TECHNOTEL GROUP SERVICES

Η εταιρεία Technotel Group S.A εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και ανακαίνιση, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων και ειδικών κατασκευών με γνώμονα τη λειτουργικότητα, το design και την ποιότητα.
Οι μελέτες της Εταιρίας εκπονούνται βάσει των προδιαγραφών HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points – Ανάλυση κρίσιμων σημείων επικινδυνότητας) από μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κουζίνας και με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και του software AUTOCAD & I QUOTE.

Οι εργασίες που αναλαμβάνει η Technotel Group S.A επιβλέπονται πάντα από τους μηχανικούς της εταιρίας μας και περατώνονται εντός χρονοδιαγράμματος.

Ο σχεδιασμός του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης περιλαμβάνει τον εξοπλισμό του χώρου παρασκευής των προϊόντων, τον εξοπλισμού του χώρου διάθεσης των προϊόντων, καθώς και τον εξοπλισμό των αποθηκευτικών χώρων.

Κατά τον σχεδιασμό του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης μιας επιχείρησης, λαμβάνονται υπόψη οι απαιτήσεις της νομοθεσίας, η εργονομία του υφιστάμενου χώρου, το μέγεθος και το ύφος της επιχείρησης, ο εξοπλισμός της κουζίνας και βέβαια το είδος και η κατηγορία του χώρου εστίασης.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Μπορούμε Να Σχεδιάσουμε Τα Ονειρά Σας!

Καλέστε μας  άμεσα για μια αναλυτική παρουσίαση 

Η τεχνική υποστήριξη της Technotel Group S.A δεν σταματά στην πώληση. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται κοντά στον πελάτη προσφέροντας συνεχώς τις υπηρεσίες τους και κάνοντάς τους να νιώθουν ασφάλεια για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης τους.

Η ζήτηση για επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης, δεν προέρχεται μόνον από τη δημιουργία νέων μονάδων, αλλά και από την επέκταση ή και τον εκσυγχρονισμό μονάδων που ήδη λειτουργούν. Με το πέρασμα του χρόνου και μετά από εντατική χρήση των μηχανημάτων επαγγελματικής εστίασης, είναι αναμενόμενο να έχουν υποστεί μερική φυσιολογική φθορά.

Η Technotel Group S.A διαθέτει μεγάλο όγκο ανταλλακτικών στις αποθήκες της και στις τεχνικές της βάσεις ανά την Ελλάδα, ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων. Πάνω από 100.000 κωδικοί γνήσιων ανταλλακτικών, είναι άμεσα διαθέσιμοι, για να επιλύσουμε κάθε είδους τεχνικό πρόβλημα που προκύπτει στην επιχείρησή σας.

H Technotel Group S.A έχοντας γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό, επιλέγοντας ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις και πολυετή εμπειρία στο κλάδο επαγγελματικού εξοπλισμού και εστίασης. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε έμπειρους συνεργάτες με εξειδίκευση στο τομέα της μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Μεριμνεί για την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, παρέχοντας τους εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες και ενημέρωση για κάθε τι καινοτόμο που θα παρουσιαστεί στην αγορά.

 

 BRONZE  SILVER  GOLD
Βασική διαδικασία προληπτικού ελέγχου & συντήρησης
 
Δωρεάν βασικά ανταλλακτικά επισκευής
Δωρεάν αναντικατάσταση ανταλλακτικών κύριας χρήσης
Δωρεαν σχολαστικός καθαρισμός
Δωρεάν απόσυρση για αντικατάση ανταλλακτικών & εξοπλισμού
Δωρεάν ετήσιες έκτακτες επισκέψεις για διάγνωση πιθανής βλάβης
 2/έτος
 5/έτος
Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη έναντι   τρίτων
Γραπτή αναφορά /διάγνωσή ελέγχου για μηχανήματα που μπορεί να   χρειαστούν επισκευή ή αντικατάσταση   στο άμεσο μέλλον
Γραπτή εγγύηση καλής εκτέλεσης & λειτουργίας των μηχανημάτων, κατόπιν έλεγχου

Η Technotel Group SA, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την νέα υπηρεσία καθαρισμού τον καθαρισμό οποιοδήποτε τύπου επαγγελματικής κουζίνα.

Το σύγχονο συνεργείο που διάθετουμε, μπορεί να  αναλάβει τον εξωνυχιστικό καθαρισμό της επαγγεματικής σας κουζίνας, ανεξαρτητου χώρου εστιάσης.

Βασιζόμενοι στην ανάγκη των σύγχρονων επαγγελμτιών, η εταιρεία δημιούργησε αυτο το ξεχωριστό τμήμα, για τον ποιοτικό καθαρισμό του συνόλου του εξοπλισμού σε αυτο τον ιδιαίτερα δοκιμασμένου χώρου της επαγγελματικής εστιάσης.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον, υπερσύχρονα και με συστατικά νανοτεχνολογίας, εχουμε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε και τους ποίο επίμονους λεκέδες απο λίπη, ακόμα και καμένες επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε επαναφέρουμε και να βελτιώσουμε την όψη της επιφάνειας του ανοξείδωτου σε μεγάλο ποσοστό.

  • Image Alt